Kontakt mig 

Er der noget du er i tvivl om, så spørg endelig! Brug kontaktformularen herunder, så svarer jeg dig på mail.

Er det vigtigt, så skal du bruge 28 89 68 02

Bagom Den Lille Garnbutik

Jeg er Ghita Gjerlevsen. Det er mig du vil finde i butikken når du besøger den, lige som det er mig der svare på dine mails og sender dine pakker ud! 

Jeg er 30 år gammel, bor sammen med min lille familie på samme adresse som butikken! Her er liv og glade dage med en søn på snart 4 og en datter på snart 2! 

Håndarbejde har været en vigtig del af den jeg er de sidste mange år! Det startede med at skulle være noget der kunne give mig en pause når jeg kom hjem fra en lang dag på studiet, og endte med at blive noget jeg bare ikke kunne undvære. Samtidig med at det er noget der falder mig så naturligt og jeg egentlig hvis jeg selv skal sige det er virkelig god til! 

Butikken giver mig friløb for mange af de her ting! Jeg får lov at inspirere jer, får lov at hjælpe med at finde jeres nye projekter og får lov at være en del af processen! Jeg ELSKER det!