Hvem er jeg? 

 

Mit navn er Ghita Gjerlevsen, du kender mig måske fra siden ghitabi.dk eller Den Lille Garnbutik.

Jeg har haft en lille garnbutik i 3 år. Butikken startede med et ønske om at kunne dele min hobby med andre.
Den udviklede sig til at blive noget der krævede ret meget af mig administrativt. Samtidig med at Corona tog alt det sociale fra mig.

På siden her vil der være andet end bare hækleopskrifter og salg af mine bøger. 

Jeg har mange ting på hjerte, ting som jeg simplethen ikke tror jeg er ene om. Måske kan de give noget værdi for nogle af jer andre. Det kan være indenfor; Præmatur børn, smerte udfordringer, ønsket om noget mere end bare hamsterhjulet, kampen for en sund hud, søgen på det der giver mening.  Det kommer som blogindlæg, spring dem over hvis de ikke har interesse og ellers er du så velkommen til at læse med og komme med indput hvis du har nogle 🙂 

Hårbånd 2 til Thilde

MATERIALER:Hæklet i Fine pure organic wool fra Karen Klarbæk .Nål 2,0Nål til at hæfte ender OPSKRIFTENSlå 200 luftmasker op•Start i 3. m fra nålen og hækl en stm i hver m, vend•2 lm, (1 stm, 1 lm) gentag rækken ud, vend•2 lm, 1 stm i hver maske rækken ud. Klip garnet...

Hårbånd 1 til Thilde

MATERIALER:Hæklet i Fine pure organic wool fra Karen Klarbæk .Nål 2,0Nål til at hæfte ender OPSKRIFTEN:•Slå 150 luftmasker op•Start i 3. m fra nålen og hækl en stm i hver m, vend•2 lm, hækl 1 stm i hver m i bagerste maskeled, vend•Gentag sidste række indtil du har i...

Thildes Skuldertaske – GRATIS

MATERIALER:Hæklet i 8/4 bomuldNål 3,0Nål til at hæfte ender1mm tyk lædersnor til rem OPSKRIFT:•Slå 16 lm op1. 1. Hækl nu omkring lm kæden, ved at starte i 2. m fra nålen og hækl 14 fm, 3 fm i sidste maske, vend og hækl på den anden side af lm kæden, 14 fm, 2 fm i...

Jeg er tilbage! Bare uden Garn i Garnbutikken.

Domænet og hjemmesiden Den Lille Garnbutik har været lukket siden september sidste år. Der har stået at den permanent var lukket. Det var som sådan også meningen. Jeg tænkte det var mærkeligt med Den Lille Garnbutik uden garn. Men nu har jeg jo det her domæne, jeg har...

Butikken lukker og i fortjener en rigtig forklaring.

Du har nok set det her billede øverst på hjemmesidens forside. og den er god nok . Jeg holder ophørsudsalg. Det gør jeg på webshoppen og i min fysiske butik. Alle de administrative kasketter der fulgte med at have en lille butik og ikke mindst en webshop var nemlig...

Mundbind til Tim og Thilde – GRATIS

Nu kan du finde opskriften på mundbindet til Tim og Thilde her Gratis

Tim og Thilde

Endelig, Endelig! Tim og Thilde har været rigtig længe under vejs.  Jeg hæklede den første dukke og lavede grundopskriften da jeg var gravid med min søn der fylder 4 om 14 dage. Det startede med at være et nissepar. Ideen til det kom af, at jeg som barn nogle gange...

Den Lille Garnbutik huen

Den Lille Garnbutik HuenNogle gange bruger jeg også garn jeg ikke nødvendigvis har i butikken. Og kan heller ikke altid holde mig til min egen opskrift.  Den karry farvede hat er et godt eksempel. Jeg havde fået en rest af noget mega blødt garn, i en farve der var...

Genbrug og hvorfor det giver mening!

Hvis det er første gang du er forbi bloggen her, så hej og velkommen ! Her ligger virkelig meget lækkert materiale, du kan finde det i form af tidligere blogindlæg og diciderede opskrifter, som du jo også alle sammen kan købe på www.denlillegarnbutik.dk 🙂 Men tilbage...

Første udgivelse !

Det er efterhånden længe siden jeg sidst har skrevet et indlæg her! Det er jeg lidt ked af, for jeg er egentlig rigtig glad for min blog! Jeg håber at kunne få gjort noget ved det snart. Jeg har nemlig gang i flere ting, et af dem er blandt andet at jeg har spurgt om...

Kontakt mig 

Er der noget du er i tvivl om, så spørg endelig! Brug kontaktformularen herunder, så svarer jeg dig på mail.

Er det vigtigt, så skal du bruge 28 89 68 02

Mine egne designs

Noget af det jeg nyder aller mest ved arbejdet med butikken, er at kunne designe mine egne ting og lave opskrifter til jer. ! Herunder kan du se et lille udvalg af de opskrifter jeg har lavet

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.