Kontakt mig 

Er der noget du er i tvivl om, så spørg endelig! Brug kontaktformularen herunder, så svarer jeg dig på mail.

Er det vigtigt, så skal du bruge 28 89 68 02

Bagom Den Lille Garnbutik

Jeg er Ghita Gjerlevsen. Det er mig der designer opskrifterne her på siden, og har skrevet Tim og Thilde bøgerne. 

Engang var der en reel garnbutik, deraf kommer navnet Den Lille Garnbutik. Den er pt. lukket, men da jeg stadigvæk har alle mine opskrifter og bøger, som jeg jo gerne vil dele med jer andre, er hjemmesiden og webshoppen her stadigvæk. 

Jeg er 30 år gammel, bor sammen med min lille familie på samme adresse som butikken! Her er liv og glade dage med en søn på 4 og en datter på 2! 

Håndarbejde har været en vigtig del af den jeg er de sidste mange år! Det startede med at skulle være noget der kunne give mig en pause når jeg kom hjem fra en lang dag på studiet, og endte med at blive noget jeg bare ikke kunne undvære. Samtidig med at det er noget der falder mig så naturligt og jeg egentlig hvis jeg selv skal sige det er virkelig god til! 

Den Lille Garnbutik og det arbejder der følger med den giver mig noget jeg ikke kan finde andre steder. Det giver mig en følelse af at komme derud hvor jeg bliver udfordret, jeg kan udfordre andre, jeg kan dele min passion og jeg kan gøre et virkelig godt stykke arbejde. 

Hvis du godt kan lide de små personlige butikker hvor du som kunde er i fokus, og gerne vil komme et sted hvor kundeservice ikke er en by i Rusland men derimod er den højeste prioritet, så er du kommet til det rigtige sted! 

Jeg glæder mig så meget til at se dig. 

Hvis du vil hører fra mig når der sker noget specielt, så kan du tilmelde dig mit “nyhedsbrev” herunder. 

 

 

Mine egne designs

Noget af det jeg nyder aller mest ved arbejdet med butikken, er at kunne designe mine egne ting og lave opskrifter til jer. ! Herunder kan du se et lille udvalg af de opskrifter jeg har lavet