Det er efterhånden længe siden jeg sidst har skrevet et indlæg her! Det er jeg lidt ked af, for jeg er egentlig rigtig glad for min blog!

Jeg håber at kunne få gjort noget ved det snart. Jeg har nemlig gang i flere ting, et af dem er blandt andet at jeg har spurgt om hjælp til at få samlet min webshop og min blog på samme domæne! Håber det kan resultere i at jeg vil få brugt bloggen mere og at min webshop bliver flottere og ikke mindst nemmere for jer at bruge.

Noget andet der er sket, er at jeg har bestilt en stak ISBN numre, fordi jeg har haft gang i en masse ting jeg gerne ville udgive. Jeg har en bog liggende, der er tæt på at være færdig og for at udgive den skal den jo bruge et ISBN nr!

Det endte så med at jeg fik lavet mit nyeste hæfte færdigt og besluttede at den skulle da også have et ISBN nr. så den kunne blive søgbar på bibliotekerne og hos boghandlerne. Det kunne da være sejt at lave noget der kom ud et sted, andet end her hos mig selv.

Det er lidt angst provokerende det her med at få trykt noget man selv har lavet, med det formål at sælge det! MEN, det blev simpelthen så godt. Er så glad for at jeg gjorde det.

Prøv nu bare lige at se! Her ligger det så fint oven på strikke etuiet fra UKENDTFYN

Der kommer forhåbentlig inden for de næste par måneder til at ske ting her på domænet. Planen er at www.denlillegarnbutik.dk og bloggen her skal lægges sammen!

Ha en fantastisk dag og en god sommer !

Kram fra Ghita

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.