Privatlivspolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Ghita Gjerlevsen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ghita Gjerlevsen, ansatte hos Den Lille Garnbutik og webmaster har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.denlillegarnbutik.dk er Ghita Gjerlevsen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.denlillegarnbutik.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Den Lille Garnbutik har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ghita Gjerlevsen via e-mail kontakt@denlillegarnbutik.dk

Hvis du skulle have et spørgsmål, eller ønsker mere information om persondatapolitik, er du altid meget velkommen til at henvende dig til vores persondataansvarlige:

KONTAKTOPLYSNINGER PÅ PERSONDATAANSVARLIG

Ghita Gjerlevsen på +45 2889 6802 kontakt@denlillegarnbutik.dk

DATAANSVARLIG

Ghita B. Gjerlevsen

Brændsmadevej 15

6000 Kolding

39387220

COOKIES

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

På denlillegarnbutik.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktioner og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan f.eks. gøres på følgende måde:

I Internet Explorer kan du slette cookies under menuen ”Funktioner” à ”Internetindstillinger” à ”Slet cookies”

I Google Chrome kan du slette cookies i menuen ”Chrome” à ”Slet browser data” à ”Cookies og andre websitedata” à Ryd data