Endelig, Endelig! Tim og Thilde har været rigtig længe under vejs. 

Jeg hæklede den første dukke og lavede grundopskriften da jeg var gravid med min søn der fylder 4 om 14 dage. 
Det startede med at være et nissepar. Ideen til det kom af, at jeg som barn nogle gange var lidt ærgerlig over at man skulle pakke de gode bamser og dukker væk når julen fra slut, fordi de jo egentlig var nisser. Så jeg lavede to dukker, der havde pyjamas på, og så havde tilhørende juletøj. 

Planen herefter var så at lave en garderobe til dem. Det tog lang tid. Undervejs blev dukkerne også revurderet, de fik i stedet for pyjams, underbukser og håret blev lavet af uld i stedet for bomuld. 

Ud over at det tager lang tid at hækle alt det her og processen i at skrive opskrifterne ned er langsommelig, så er opsætning af en bog noget helt andet end bare lige at lave en 5 siders PDF opskrift. 

Jeg startede i word på min 10 år gamle Sony computer og kom hurtigt til kort. Så måtte jeg prøve noget andet. Adobe programmerne forstår jeg mig slet ikke på, så alternativet var LaTeX, og hold nu kæft en omgang. Jeg har i samarbejde med en kammerat kodet 127 siders bog! 

Det har taget et helt år, selvfølgelig med indlagt testhækling og sådan 😉 

Men nu er det færdigt, og jeg er hvis jeg skal være ærlig pisse hamrende glad for resultatet. Det er blevet så fint. 

Det er ikke nogen mega fancy bog med en masse grafiske detaljer og sådan. Det er en simpel bog ALLE kan bruge og forstå, med mega gode billeder og nogle rigtig fine simple vejledninger. 
Derudover er der rigtigt meget indhold for pengene. 

Opskrifter og vejledning til: 

– 4 dukker (Tim og Thilde + de to pyjamas dukker) 
– 12 stykker tøj og tilbehør til både Tim og Thilde. 
– Vejledning til at bygge tøjstativet 
– Opskrift på et tæppe 
– Din egen notes-sektion til at designe dine egne dukker og tøj. 

Lige pt. kan bogen købes her hos mig, hos Karen Klarbæk i Silkeborg og nogle enkelte af de garnbutikker hun har garn ude hos(håber flere vil støtte op om projektet). 
Og i den her uge aflevere jeg bøger i Bog&Ide i Kolding midtby og Fredericia.  

Tusinde Tak for at i følger med ! 

Kram fra Ghita 🙂

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.