Tim og Thilde – FORUDBESTILLING

199.00 DKK

Jeg er nu klar med forudbestilling til bogen “Tim og Thilde”.

Indtil d. 25.11 kan den forudbestilles, hvis du vil være sikker på at have den i din postkasse, når den udkommer på TB Markeders Jule messe i Park Hallen i Kolding d. 28+29.11.

Alle der forudbestiller får en PDF fil, med Tim og Thildes nissehuer og juletøj, allerede når i bestiller bogen. Så kan i nå at have en nissehue og måske et sæt juletøj klar til, at i kan hækle dukken når bogen kommer. 🙂

Bogen indeholder:

Opskriften på Tim og Thilde samt hele deres garderobe. Der er vejledning, samt TIPS og TRICKS til din hækling.

Jeg opfordre hele vejen igennem til at du selv prøver kræfter med at ændre lidt på tøjet og skabe din egen stil. Til det har jeg sidst i bogen lavet et lille afsnit med note sider, så du kan skrive det ned du får lavet.

Alt garnet der er anvendt i bogen er fra Karen Klarbæk, som du også kan købe her i shoppen.

Sikkerhedsøjne er str. 12 mm, men da de fleste hækler løsere end jeg gør, og nok får en lidt større dukke, kan str. 16 mm også blive rigtig fine.
Knapper og lynlåse er fundet diverse steder.
Jeg har lavet nogle forslag til knapper i produkt kategorien “Tim og Thilde”.

NB: Hvis du bestiller denne bog i forudbestilling sammen med andre vare, vil alle dine varer først blive afsendt sammen med bogen d. 26.11. Med mindre andet er aftalt. Dine penge bliver trukket når jeg afsender bogen.
Bogen bliver sendt, med mindre du vælger afhentning i butik, som kan ske fra d. 28.11 (efter aftale) Eller på jule messen.

272 på lager

Yderligere information

Vægt 0.400 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.