Du har nok set det her billede øverst på hjemmesidens forside. og den er god nok . Jeg holder ophørsudsalg.

Det gør jeg på webshoppen og i min fysiske butik. Alle de administrative kasketter der fulgte med at have en lille butik og ikke mindst en webshop var nemlig ved at kvæle min lyst til at strikke og hækle.

Det her skal ikke lyde som brok eller nogen form for grund til at have ondt af mig! Når man starter selvstændigt er det nemlig fuldstændig ens eget valg og 100% ens eget ansvar. Derfor er det også min egen lyst der skal drive værket. Når lysten forsvinder er der bare ikke rigtig nogen til at tage over.

Jeg elsker at hækle, strikke og generelt lave håndarbejde. Jeg elsker det så meget at det faktisk er en del af min hverdag, HVER ENESTE dag! På det sidste har det bare rigtig meget været det at passe webshoppen, holde vare på lager, tage mig af fejl på webshoppen, svare på ting på instagram og facebook, rydde op i butikken til åbningstider og sende pakker. Det samtidig med at jeg er begyndt at arbejde som ingeniør og har to små børn.
Prøv at forestille dig hvor lidt tid der er tilbage til at strikke/hækle og virkelig tømme hovedet og slappe af. Ca. ingenting.

Derfor har jeg været nødt til at tage et RIGTIG svært valg. og ja det var SVÆRT. for jeg har virkelig elsket arbejdet med min lille butik, kunderne og det at jeg kunne hjælpe alle jer. Corona har dog taget næsten hele den sociale del af det fra mig. Den del jeg holdte aller mest af og årsagen til at jeg egentlig åbnede butikken.

Jeg vælger nu at sortere ALT det fra som jeg kan, så jeg kan holde ved det jeg virkelig gerne vil; holde kurser, hjælpe jer, holde hygge-krea-events og lave nye opskrifter.

SÅ, fra 1. august sælger jeg ud af butikken. Det kommer til at foregå på følgende måde:

Uge 31 : Det hele starter på 20 % som du kan få på HELE shoppen. “uge31”
Uge 32 : 25 % på HELE shoppen. “uge32”
Uge 33 : 30 % på kategorien OPHØRS UDSALG “uge33”
Uge 34 : 40 % på OPHØRS UDSALG “uge34”

Det kommer til at fungere med en ny rabatkode til hver uge. De skal nok komme frem her på hjemmesiden, Instagram og Facebook.

Der bliver taget nogle varer fra undervejs, da det ikke er det hele der skal sælges ud, jeg vil beholde et nøje udvalgt sortiment af Karen Klarbæks 8/4 bomuldsgarn, Hæklenåle, lidt strikkepinde, et lille udvalg af Karen Klarbæks tilbehør, mine egne opskrifter og mine bøger.

Når det her er slut søndag i uge 34. Vil www.denlillegarnbutik.dk formodentlig være under udvikling lidt tid. Da det kræver at lidt tid at ændre en hjemmeside fra Primær webshop til et andet formål! JEG GLÆDER MIG! Det bliver så godt. Og nok egentlig det jeg havde drømt om fra starten. Mit eget sted, med mine egne ting og et lille bitte udvalg af det jeg selv elsker aller mest !

Og ved du hvad jeg skal når jeg lukker butikken?

Jeg skal genoptage en af mine tidligere absolut yndligsbeskæftigelser; At gå i garnbutikker og blive inspireret! Det har jeg ikke gjort rigtigt i flere år. Fordi jeg altid har haft i baghovedet, at de så finere ud end min, deres udvalg var større, de havde mange flere kunder, de var bedre til at sælge deres ting, og alle de der andre ting der gjorde det pisse svært at drive sin egen butik 🙂

KÆMPE TAK for at DU følger med her hos mig ! 🙂

Kram fra mig !

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.