Hvis det er første gang du er forbi bloggen her, så hej og velkommen ! Her ligger virkelig meget lækkert materiale, du kan finde det i form af tidligere blogindlæg og diciderede opskrifter, som du jo også alle sammen kan købe på www.denlillegarnbutik.dk 🙂

Men tilbage til det, det hele handler om i dag. ! Genbrug og det her fascinerende ved at kunne bruge materialer igen og igen. Jeg er i hvert fald blevet en kæmpe fan af det.

På webshoppen kommer mange forskellige ting op! Jeg vil nemlig ikke fastlægge mig på at sy noget bestemt, da jeg vil bruge stoffet til det det lige egner sig til ! Jeg vil ikke bruge et stykke stof der bare skriger på en babydyne til at sy en mulepose! Eller bruge det blødeste stof til at sy projektposer af hvis der er nok til et tørklæde!

Det er muligt at jeg skyder lidt med spredehagl når det kommer til de vare jeg laver til butikken! Men den her butik er her fordi jeg elsker arbejdet med den! 🙂 Jeg har da jeg var studerende taget imod bestillinger på mange forskellige ting, (for det meste hæklet). Men jeg kørte til tider fuldstændig død i det der med at hækle, fordi nogle andre havde bestemt hvad jeg skulle lave !

Jeg har planer om at begynde at bruge bloggen igen! Ikke kun til at reklamere for de her ting på webshoppen, men også forhåbentlig til igen at lave vejledninger, inspirere og til at sprede budskabet om at håndarbejde er sundt for os og at genbrug er godt for vores planet!

Her finder du de ting jeg har lavet og lagt på webshoppen

Fineste bløde baby dynebetræk syet af genbrugsstof.

Genbrug er godt, og det er hverken pinligt eller andet at gå i tøj der er blevet lappet, eller måske er syet af din mormors gamle gardiner!

Vi har nemlig efterhånden nogle damer derude der har formået at gøre genbrug fedt og unikt.
Giv dig selv et øjeblik til at kigge på de her damers ting;
GENFØDT UKENDTFYNATTERRETROREJEN

Jeg har min. et stykke tøj fra dem alle sammen! Hos ATTER har jeg købt hendes overdels mønster, som jeg selv har syet nogle ting ud fra! Det er helt genialt.

Med det her vil jeg egentlig bare sige !! GENBRUG ER GODT!

og Så bare tak for at du følger med og Kæmpe god sommer til dig !

Kram Fra Ghita og Den Lille Garnbutik.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.