Jeg har brugt rigtig meget tid på håndarbejde det sidste stykke tid. Både på ting til os selv, og på at lave nogle nye opskrifter. Nogle af dem bliver i samarbejde med Karen Klarbæk! Grunden til at der har været så meget tid til sådanne beskæftigelser er at jeg i Juni måned blev færdig med min civilingeniør i teknologi basseret forretnings udvikling, det med en bachelor som maskiningeniør i bagagen. Og ja med den titel skulle det være til at få et arbejde, der lyder jo alle steder fra at der mangles ingeniører. Problemet er bare at folk ikke er så vilde med at ansætte gravide ingeniører. Min kæreste og jeg venter en lille baby til januar. Hvilket jo betyder at jeg efterhånden ikke kan skjule at jeg er gravid længere.

Jeg har været så heldig at møde den her fantastiske dame, Karen Klarbæk ved et tilfælde da jeg ledte efter en hækle-klub i Silkeborg. Hun har nemlig gratis hækleworkshops hver onsdag fra 19-21 i hendes lille butik. 🙂 På et tidspunkt får jeg hende spurgt om hun ikke kunne bruge en praktikant en måneds tid, da jeg jo på dagpenge skal i aktivering på et tidspunkt. Karen ser ikke så mange problemer, så hun siger bare ja, uden at tænke så meget over det. Nu er vi så kommet der til hvor den her aktivering skulle finde sted, heldigvis har Karen holdt hendes ord, og jeg er i dag startet i praktik i den lille butik, hvor jeg kan få lov at få et indblik i livet som selvstændig butiksejer. Samtidig med dette kan jeg få lov at fortsætte lidt med mine egne opskrifter og hjælpe med at blive klar til messen om 3 uger i Fredericia. Kreative dage, som jo er mit absolut yndlingssted at komme. Som praktikant kan man jo deltage i det hele, så jeg får lov at bruge en hel weekend + det løse på den her fantastiske messe. Jeg glæder mig som et lille barn, og håber at min voksende mave og lidt belastede krop vil makke ret og lade mig komme ordentligt igennem det. 🙂

udklip

Så det hele er intet mindre end fantastisk, Tak til Karen for at stole på mig og overlade en lille del af hendes verden til mig den næste måned!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.