Ved godt der har været lidt lang tid uden indlæg. 🙁 Derfor kommer der nu en opsamling med de små ting jeg har fået lavet.

I dag sidder jeg på Navitas, “Den nye ingeniørhøjskole” i Aarhus. Var blevet træt af at holde sommerferie. Så har fået købt bøgerne til forretningsingeniøren der starter på mandag (.d 25.), fået set mig omkring, selvom det er lidt overskueligt. (Det er ikke nemt at finde rundt i en bygning der er formet som en stjerne. 😉

De sidste par uger har jeg holdt ferie sammen med min symaskine og mine hæklenåle, kun afbrudt af en uge i sommerhus sammen med den madklub min kæreste jeg jeg er med i her i Aarhus. Det var en fantastisk tur, der startede med en cykeltur fra Aarhus til Bogense hvor sommerhuset er.

Men tilbage til de ting jeg har fået lavet. Det er blevet til lidt af hvert.
Nogle Makeup/sy/hækle/diverse – punge. To hæklede rensdyr, Nogle små blomster.

Fotor081991035 2014-08-06 15.05.36

Tingene er til salg på min Facebook side . https://www.facebook.com/MadebyGhita?fref=nf 

Ha en fortsat god dag. 🙂

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.