Der er mere end en side af mig. I dette indlæg vil jeg præsentere en anden end i er vandt til.
For 3 år siden tog jeg kørerkort til motorcykel og købte mig denne skønhed af en ældre mand, der havde passet og plejet den siden han købte den fra ny i 2001.

2014-07-21 16.40.29

 

Det er ikke nogen stor motorcykel, en lille 125’er. Men der er noget særligt ved at kører rundt på så små cykler. Det er tvunget afslapning. Den har det bedst i byerne og på landevejen hvis det ikke går op ad bakke.
Men da jeg bor inde midt i Aarhus centrum er behovet for en motorcykel ikke ret stort. Vi kan nøjes med den min kæreste har til at komme de 100 km syd på til vores forældre. (Den er også det større, så det rent faktisk kan gøres på en overskuelig tid) Det lille gule lyn her har det ikke så godt på motorvej, så når den skal langt omkring tager det lidt ekstra tid.

Grunden til at jeg fortæller jer om min lille cykel her, er at den nu er blevet solgt. Havde motoren bare været lidt større havde jeg nok beholdt hende. Jeg var vild med den motorcykel, der har fået masser af kærlighed de sidste 3 år. Men da det ikke er særligt fair at give en motorcykel et liv i en garage var det bedre at sælge den.

IMG_19141

 

Så i weekenden blev hun spændt godt fast på en trailer og kørt afsted af ny ejer, der forhåbentlig passer godt på hende. Det er lidt sørgeligt at tænke på at jeg ikke får flere ture på den cykel. 🙁

Til noget knap så sørgeligt. Jeg var også i weekenden på loppemarked med min mor, vi havde en rigtig god dag, hvor vi blandt andet gjorde et kæmpe kup med gamle LP’er. 12 fantastiske plader for 60 kr. Blandt andet har jeg fået mig to plader med Whitney Houston. Synes det er fantastik med den gamle musik, hvor folk rent faktisk kunne synge . 🙂
Jeg fik også købt lidt garn, knapper og en fin ting til at lave en lille taske.

2015-04-27 14.37.37

2015-04-27 14.37.42

2015-04-27 14.38.03

 

Går nok lidt før jeg får strikket de strømper, men måtte bare have det garn. 🙂 Er vild med farver.

Forresten lovede jeg vidst også for noget tid siden at vise det færdige resultat af en uro med galapagos dyr. Den er nu blevet færdig, og bliver snart sendt til modtager.

PART_1430068720804

 

Krappen, sprutten og skildpadden er fra Maja Hansens bøger.
Rokken er her fra http://littlegreen.typepad.com/romansock/files/manta_ray.pd
O
g Hammerhajen https://dl.dropboxusercontent.com/u/16744874/hammarhaj.pdf

Indlægget blev lidt længere end forventet, men sådan er det jo nogle gange.

God dag til alle 🙂

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.