De sidste par uger har været lidt travle. De er foregået syd på hos vores forældre.
Min kærestes søster er blevet gift her i weekenden. Det er foregået i mine sviger forældres have, så der har været masser at se til.

Det var ikke som de traditionelle bryllupper med kirke, præst og virkelig overvældende fester på store gods eller fine kroer.
Det her var med vielse i haven af bogmesteren og fest i telt, hvor alt var pyntet flot og hyggeligt med markblomster, syltetøjsglas med fyrfadslys og vimpler.

Her er et par billeder af et par kreative ting, der har været mit/vores bidrag til festen2015-08-07 19.42.11Lidt sent kom vi i tanke om at der skulle være en gæstebog. Det nåede vi med en stak genbrugspapir der blev syet sammen i ryggen og et print der var magen til bordkort, invitationer og alt det andet.
2015-08-09 02.42.02

Teltet stod ved gavlen af huset hvor der ikke var så meget lys. Det blev fikset med lidt tyl og en lys kæde.

2015-08-05 16.47.59

Something Blue. Det skal man jo have på når man bliver gift. Jeg havde hæklet nogle helt små blomster og syet på hårnåle. De kunne dog ikke matche håret der var planlagt. I stedet blev de syet på strømpebåndet.

Det var en virkelig fin fest. Marie (Bruden) har en blog hvor hun har lovet at vise flere billeder. Blandt andet af brudekjolen som hun selv har syet. Husk at kig der, hun laver nogle virkelig fine ting.

Nok om bryllup.
Jeg har i min ferie også fået hækle den bamse jeg så længe gerne har ville lave. En til mig selv den her gang. Mr. Teddy, har også fået et tørklæde strikket i rester fra en ny fin garnbutik i Bogense der hedder Garnguf . Han skal sidde på den nye fine kommode vi har fundet på storskrald her i Aarhus. :) 1438680558137

 

Den er hæklet i noget virkelig tykt bomuldsgarn der hedder Natura XL. Der blandt andet kan købes hos Yarnfreak. Har hæklet den med en nål nr. 5.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.