Lige nu drømmer jeg mig væk på påskeferie. Det at holde påskeferie er noget af det der ligger højt på listen over ting jeg gerne vil prøve snart. Nu er dette forhåbentlig det sidste semester hvor det er nødvendigt at sidde på skolen når alle andre holder fri.

Havde jeg påskeferie var der mange ting jeg gerne ville
Jeg er gået igang med en masse små hæklede påskeæg i flotte farver. Hvad de skal bruges til er jeg ikke sikker på, men de kan jo altid gives væk eller sælges. 🙂

Derudover er jeg stadig i gang med :
– En drage
– En ugle, her går det faktisk fremad
– En taske af alle mine rester – Resultatet bliver bedre end ventet, mangler ikke ret meget.
– Nogle hæklede varmere til min søsters stempelkander.
… Og så selvfølgelig nogle småting jeg ikke helt ved hvad bliver til endnu.

Så havde jeg da bare noget påskeferie så jeg kunne blive færdig. På den anden side er der jo sommerferie om et par måneder, hvis ellers lige jeg giver det hele den sidste skalle, så kan jeg senest d. 27. juni gå på ferie som nyuddannet ingeniør. Det bliver spændende!

God påske til alle. 🙂

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.