Vi er som nogle har opdaget blevet gift. Det blev vi d. 22.09.18. Planlægningen forud for det her bryllup rækker ikke ret langt tilbage. Jeg har et par år forsøgt lidt at stikke til om vi ikke skulle giftes. Men som så mange andre ting i den her lille familie, så bliver sådan noget ikke når det er mest praktisk, når det passer bedst ind eller når der er den bedste økonomi til det. Det bliver præcis når vi begge to er klar til det.

Det blev den her sommer. I starten af Juni prøvede jeg igen at spørge til om det måske ikke kunne være snart. Jeg brugte det fine eksempel fra et par jeg havde set på Instagram der blev viet i haven hjemme af en fra kommunen. Gæsterne sad på pinictæpper og alt var meget uformelt og hyggeligt.

Den ide var Christian med på, faktisk ville han gerne giftes hvis vi bare kunne gøre det hele hjemme i haven, Vielse, Reception og Middag om aftenen. Vi har sidste år købt det her fantastiske landsted der har den fineste have, en ret stor garage og en ret stor stue, så umiddelbart skulle det ikke være noget problem.

Vi kiggede på gæstelisten. Der var flere muligheder, vi kunne invitere HELE vores halvstore fælles familie + venner og ende på knap 100 mand. Eller vi kunne invitere lige de mennesker vi snakker mest med og som ved første indskud føltes som de rigtige at invitere. Vi valgte den sidste, ikke fordi vi ikke ville have hele familien med til bryllup men helt simpelt fordi at man alligevel ikke når at snakke med 100 mand på en eftermiddag og aften og det ikke var det lille hyggelige bryllup vi drømte om.

Vi inviterede 35-40 mand til Vielse og reception og 20 mand til Middag om aftenen. Heldigvis kunne de fleste arbejde med vores korte deadline og kunne komme.

Så manglede vi bare at gøre omgivelserne klar. Forældre og familie hjalp med haven, vi ryddede op i garagen og jeg gik i gang med at lave Brudebuket, bordpynt og andre kreative ting, jeg syntes måtte høre til. Min søster blev spurgt om hun ville bage bryllupskage, det ville hun heldigvis gerne.
Samtidig gik vi på jagt efter de her ringe, tænker den del kan vente til at andet indlæg senere 🙂 Det er en helt kategori for sig selv 😉

Men tilbage til bordpynt, brudebuket og brystbuketterne til mændene.

Jeg besluttede nemlig at jeg sagtens kunne lave min brudebuket selv. Jeg gik på hylden i butikken og fandt de 7 farver jeg tænkte kunne matche en hvid kjole aller bedst.

Jeg forsøgte mig med forskellige typer blomster, men kom tilbage til den opskrift jeg næsten altid bruger. Jeg ved ikke hvor jeg har fundet den henne. Jeg har bare et tegnet diagram i en notesbog. Jeg starter med en lm-kæde på 60 lm, og fortsætter så efter diagrammet.

Blomsterne er forholdsvis simple, de bliver til nogle lange snoede kæder, der bagefter skal rulles til en blomst.

Jeg har monteret blomsterne på messing farvet ståltråd fra Søstrene Grene. Brudebuketten består af 14 blomster. 2 i hver farve i følgende farver:

Dark Brick red, Soft Lilac, Curry, Pastel Rose, Lavender, Old Rose, Dark Lilac.

Rundt om blomsternes stilke er der viklet et 40 mm bredt silkebånd. Jeg er virkelig blevet glad for det færdige resultat. Buketten er ikke ret stor og virkelig simpel. Fuldstændig som jeg gerne ville have den. 

Da jeg langt om længe var i mål med brudebuketten og de 7 vaser med 8 blomster i hver til bordpynten, nævnte min kære svigermor at der jo også skulle være brystbuketter til de kære mænd i familien. Så igang igen. De er blevet lavet efter samme princip. Start med 20 lm, og spring den første række over i diagrammet så blomsten ikke bliver så høj. De to blade er efter Vibe Mais opskrift på en kirsebær ranke. Også de her blomster er monteret på en stilk af ståltråd. Her har jeg også sat en sikkerhedsnål bagpå, for at kunne fastholde blomsten på jakken. De blev virkelig fine. Mændene (Ellers deres “koner” fik lov at vælge imellem de 7 farver i min brudebuket). Så der blev lavet 4 forskellige små brystbuketter. Her er et billed af min fars.
Foto Credit: Anders Therkelsen. 

Det er allerede blevet et aaaaalt for langt indlæg det her. Så kagen og de andre ting de må vente til en anden gang.

Vi havde verdens bedste dag, med de mennesker der betyder mest for os . <3

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.