fbpx

Håndlavet strikke taske (Lys Læder) fra Læderfar

550.00 DKK

Den fineste strikketaske der er håndlavet af Læderfar, som er en lille selvstændig virksomhed.

DENNE TASKE ER DEN LYSE MODEL,

Sættet indeholder;
– En strikketaske, der lukkes med trykknapper
– En lille pung til markører og nåle, lukket med en af de her retro skoletaske lukninger. 🙂
– En helt lille pung med trykknap, perfekt til de små markører eller lige de knapper der venter på at komme i dit strikketøj.
– 10 Maskemarkører med tal, så du kan marker hvor mange omgange du har strikket. Eller nummerere dine markører rundt i strikketøjet.
– Et todelt fladt etui, hvor din lille saks, dine wire, tipper eller hele rundpinde kan hvilke når de ikke bliver brugt.
Dimensionerne er:
Åben: 25cm x 16 cm x 2
Lukket: 11cm x 16cm x 2

Alle tingene kan være i den lille strikketaske sammen med lidt ekstra udstyr. Har man f.eks. et lille trærør med nåle, eller nogle løse hæklenåle så kan de bare lægges i også. Ellers kan man for lidt ekstra plads i selve strikke-tasken vælge at tage nogle af de små punge ud, og have dem ved siden af.

Du har i tasken plads til det mest basale udstyr du lige skal have med på tur. Det er pakket fint sammen og ikke mindst passet godt på.

Jeg er kæmpe fan.

NB: Taskerne laves efterhånden som de bestilles, og sendes afsted direkte fra Læderfar, da det er den mest miljøvenlige og tidsparende måde at håndtere det på. Er der dermed, noget andet du bestiller sammen med tasken, vil det komme direkte fra mig. Jeg står for den ekstra porto betaling der måtte være. Forventet produktions tid + levering er 5-7 dage. Det er alt ventetiden værd. 🙂

1 på lager

Yderligere information

Vægt 0.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.