Jeg er i gang med mit Bachelor projekt som maskin ingeniør. Vi skal aflevere om under en måned, nærmere d. 28.05.14. Vi kan efterhånden godt begynde at mærke panikken. Det startede også rigtig godt ud i morges da jeg mødte, hvor min computer i 10 minutter stod og ikke ville starte!!.

Ved siden af projektet er der stadig brug for pauser og for at tømme hovedet. Jeg har siden sidst fået lidt mere liv i min drage, den ligger klar i tasken til næste mandag hvor jeg kan komme lidt videre med den. Det er dejligt med de projekter der bare er fastsat til at det er hver mandag til hæklehygge. Og jeg glæder mig hver gang til at komme videre med den, det bliver altså bare en god drage.

2014-05-06 07.40.54Ved siden af dette har jeg fået lavet en ridder til min kæreste, han fik for noget tid siden en drage, som han mente der skulle være en ridder til. Planen var at han skulle ha haft den her til morgen som overraskelse (vi har 3 års kærestedag), men jeg bliver ret begejstret for nogle af de ting jeg får færdig og så kan jeg ikke vente med at vise det, eller gi det væk, så han fik den i sidste uge, da den var færdig. Han mangler stadig et skjold og en kæphest.

2014-05-06 07.40.23 2014-05-06 07.40.29I vores verden er dragen og ridderen gode venner! 🙂

Jeg har selv længe gået og drømt om de der FLOTTE kähler vaser. Og da jeg jo bare har verdens bedste kæreste fik jeg sådan en i morges. De er altså bare flotte, og noget specielt.

2014-05-06 07.40.41Så alt i alt skal det nok blive en fantastisk dag, computeren startede til sidst og brokker sig ikke mere, og jeg havde en god start på dagen med gave, og pandekager! 🙂

GOD DAG TIL ALLE JER ANDRE <3

 

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.