fbpx

Jeg har fået lidt hjælp denne gang. Jeg ville så gerne nå at lave lidt af det hele. Men må indrømme at det er lidt svært at følge med.

Jeg har fået søde Anne Dorthe til at hjælpe mig med at hækle Karen Klarbæks Terrasse tæppe. Jeg har valgt farverne. Og det er selvfølgelig ikke ensfarvet. 🙂 Garnet der er brugt til tæppet er KK – Pure Organic Wool  . Der er til tæppet brugt 10 nøgler. To i hver af følgende farver.

2 x Golden Brown  
2 x Wheat Yellow 
2 x Jeans Blue 
2 x Sea Green 
2 x Mint 

Opskriften der er brugt er fra Karen Klarbæk og hedder Terrasse Tæppe 
jeg sælger ikke opskriften for sig selv i webshoppen, da jeg kun har adgang til de trykte opskrifter. Men køber du 10 nøgler KK-Pure Organic wool får du opskriften med. Ønsker du den bare som E-opskrift henviser jeg til linket ovenfor som er direkte til Karen Klarbæks webshop.

Uldgarnet kan virke en lille smule krads, men jeg syntes faktisk at det bliver blødere og mere lækkert når der er hæklet af det. Jeg ville i hvert fald gerne bruge det her tæppe på terrassen om aftenen. Eller måske som ekstra lille tæppe på sofaen til vinter eller i bilen. Tæppet er ikke voldsomt stort, det måler ca. 112 x 82cm.

Jeg har indtil på mandag fri fragt i webshoppen, er der ikke nok af den farve du skal bruge så skriv. Jeg kan rigtig hurtigt få suppleret op.

 

Tak for at du følger med 
Fortsat god dag <3