Jeg valgte i går at sige at mine to købeopskrifter var gratis i en begrænset periode. I håb om at det ville sprede lidt juleglæde og i håb om at mine opskrifter ville komme lidt mere ud blandt folket.

Jeg skal love for at var opbakning. Jeg har siden i går formiddags sendt 118 mails eller privat beskeder på facebook med en vedhæftning af enten Pyjamasbamsen eller Frøken Bamse. Det synes jeg altså er vildt.
Jeg ved at nogle havde svært ved at vælge, men sådan er det jo engang i mellem. Den opskrift i ikke fik, kan købes til 20 kr.

Jeg startede med at skrive forskellige og personlige svar til alle, det gik hurtigt op for mig at så ville det stikke helt af. Så undskyld til de fleste af jer for at have fået et “auto” svar. Tak for alle jeres hilsner og ros. Jeg nød at læse alle beskederne, håber der er mange der vil blive glade for bamserne.
Husk at hvis i sender mig jeres billede af den færdige bamse så ligger jeg det op her på min blog, det kan være med et link til jeres blogs eller hvad i ellers ønsker.

Husk at følg mig her på bloggen og evt på instagram: ghitabi.dk . Der kunne komme flere tiltag af den slags i det nye år. Jeg håber at der kommer lidt mere tid.

Glædelige 3. december allesammen.

2015-11-09 22.11.09

Her en lille julemand som jeg har testhæklet for Littlehappycrochet. Hun laver altså bare nogle fantastiske opskrifter, der liggere flere i køen der skal laves.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.