fbpx

Butikken går på sommerferie! Eller det vil sige at jeg lukker ikke helt.

Den her butik er lige så meget min hobby som mit arbejde, og jeg elsker den og de kunder der kommer forbi herude. ! Tak til jer.

De næste to uger (29 og 30) vil jeg have åbent Tirsdag aften fra 18.30-21.00 

Uge 31 er der helt lukket. 

Alle tre uger er der mulighed for at kontakte mig hvis i akut står og mangler noget garn på 2889 6802.
Jeg vil ikke være skyld i at nogens projekter og kreativitet går i stå 🙂

Butikken har været åben siden d. 27. April. Det er et par måneder efterhånden. Jeg er så taknemlig over den interesse i viser mig og mit lille sted.

Jeg har afholdt min første workshop, i absolut begynderhækling. Det har i hvert fald bragt en enkelt ny hækler ind i det her fantastiske univers. Jeg elsker at få lov at dele ud af mine evner og min interesse. Jeres successer bliver også mine!
Jeg fik i dag et billed fra en af deltagerne på kurset der stolt viste et hæklet sjal frem og sagde “Der er plads til forbedringer, men jeg har mod på mere” . Jeg elsker de her beskeder og billederne af de ting i får lavet!

Som avisen så fint fik skrevet for et par måneder siden så er mit ønske med den her butik at skabe et fællesskab hvor der er plads til alle. At vurdere ud fra mine tirsdage hvor der hver gang har været nogle der har siddet og hygget sig med deres strikke og hækletøj så er jeg godt på vej!

Jeg planlægger her hen over sommeren nogle flere workshops og kurser, så jeg forhåbentlig kan dele det med nogle flere. Følg med så bliver de lagt op. I første omgang vil der blive lagt nogle ting op indtil efterårsferien og så komme et nyt program til efter ferien.
De vil blandt andet komme til at omhandle hækling af dukker og også et nyt begynderkursus.
Jeg glæder mig allerede.

Tusinde tak for at i følger med og viser interesse for min lille butik. Det betyder alt!
TAK!