Det er et fantastisk vejr, som i garanteret også har opdaget. Dog foregår det meste for tiden indendørs. Der er snart 1½ måned tilbage af semestret. Projektet skal “snart” afleveres og det begynder at virke en smule presset med tid.
Desværre indebærer projektet en del arbejde ved computeren, og jeg er altså bare ikke en af dem der fungere ret godt med at tage den med uden for.
Så sniger mig til at nyde det gode vejr når jeg kan.

Dog skal vi jo allesammen slappe af og tømme hovedet nogle gange, så der bliver også tid til lidt hækling. Jeg har fået lavet dukketæppet færdigt jeg snakkede om i sidste indlæg. Det er lavet af strømpegarn stikket på pind 3.

2015-04-22 13.46.24 2015-04-22 13.46.44

 

Derud over har jeg fået en stand til et loppemarked næste weekend på Jægergaardsgade’s markedsdag. Så lige nu er jeg i gang med at bruge en masse af mine rester så jeg forhåbentlig bagefter kan gå ud og købe noget nyt i nye farver. Det står lige nu på hæklede sprutter med små rasle bolde i. De bliver lavet i mange forskellige farver.
Jeg har ingen opskrift til dem, hvilket også er årsagen til at de ikke har helt samme størrelse. Men hvis du gerne vil have en opskrift på nogle der ligner ligger der en på spruttegruppens side. Mine er dog hæklet i dobbelt garn for at de bliver lidt større.

2015-04-22 13.47.37

 

Glæder mig sådan til det loppemarked, synes sådan noget er så hyggeligt. 🙂
Det er på Jægergaardsgade i Aarhus d. 2. maj fra 10-15.30 hvis det skulle friste.

God solskinsdag til alle.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.