fbpx

Vi ved det alle sammen godt, sommeren er “så godt som” forbi, herefter kommer efteråret og så julen sidst på året. Det stresser nogle at julen nærmer sig, andre nyder det. 🙂 For mit vedkommende er forberedelserne startet tidligt. Når man laver og designer hækleopskrifter er det jo vigtigt at de er færdige så i kan bruge dem på det rigtige tidspunkt. Så når det gælder juleopskrifter er de jo nødt til at være ude hos jer i god tid inden jul, hvilket betyder at jeg har brugt min sommerferie på at lave nisser 🙂 Faktisk har jeg hygget mig helt vildt med det! Nisserne er sendt afsted til test, og skulle hvis alt går som planlagt, være klar til at sælge til jer senest d. 1 november. 

I får her et lille sneak peak på hvad i kan vente jer. dsc03396 dsc03402 dsc03403

Jeg er selv ret vild med de her nisser. Håber i vil tage godt i mod dem når opskriften kommer 🙂