Har fået en bestilling på et par roser jeg er blevet færdig med. Er ret tilfreds med slut resultatet. Er vild med at noget så simpelt kan blive så fint!
Laver gerne flere, de kan købes på min Facebook side, eller ved at sende en besked her. Opskriften er noget lignende den her på linket: http://www.topping.dk/blog/2014/01/13/haeklet-rose-af-megan-mills/
Har ændret lidt på den! Som stilk har jeg viklet 2 gange dobbelt ståltråd i kobber sammen.

Roser

Har også fået lavet et lille dyr mere. En lille lilla kanin.

2014-09-29 20.25.48

Derudover har jeg en plan om at jeg vil lave en opskrift på nogle sove-buddys. Små hæklede bamser i pyjamas. Er sikker på det bliver ret godt. Planen er en opskrift med flere variationer i. En bjørn, kanin og måske nogle flere muligheder. Alle sammen i pyjamas, eller måske andre former for tøj.

Så følg med, så er den her lige pludselig en dag. 🙂

God dag til alle ! 🙂

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.