Det går ikke så hurtigt her. Jeg har gang i alt for meget, både skole, kigger på lejligheder, hækler, skal ha aftalt specialeprojekt osv. Der er mange ting. Så der kommer nok ikke så mange indlæg det næste stykke tid. Følg i stedet med på instagram. Her er det lidt hurtigere lige at ligge nogle billeder op. 🙂

Andet end at jeg langt om længe har fået mit tæppe færdigt. Det er godt nok blevet solgt allerede, men i får lige billederne alligevel. 2015-10-03 13.59.56

Den er hæklet efter opskrifter der er vist i et tidligere indlæg. 

2015-10-03 14.02.58

2015-10-03 14.03.08

Jeg har fra tæppet der er hæklet i garnet fra søstrene grene haft virkelig mange rester. Det var jo egentlig meningen at det skulle have været større. Men dem der købte det skulle kun bruge det på 140×140 cm.

Resterne er jeg ved at forsøge at rydde af vejen ved at strikke klude af dem. Mange har noget imod garnet. Jeg bruger det normalt heller ikke selv. Men i vil blive overrasket over hvor lækkert blødt det er når man strikker af det. Har også fået at vide af nogle der har fået et baby tæppe af mig i samme garn, at farverne holder fantastisk på trods af vask.
2015-10-10 11.44.36

2015-10-10 11.47.28

Jeg har lavet en opskrift på de her klude, selv om det måske giver lidt sig selv for de fleste. Hent opskriften HER! I PDF-filen er der også et link til de gratis printet bånd der kan komme rundt om. Dem er jeg virkelig vild med. Det hele ser lidt mere færdigt og professionelt ud når man lige sætter sådan et rundt om.

Garnforbruget har jeg ikke fået skrevet i opskriften. Men den klud jeg har lavet på billedet er 60 masker bred. (26×26 cm) Her er brugt 30 g garn. Jeg har nu nogle rester der er lidt mindre. 25-30 g hvor jeg laver dem 50 masker brede i stedet for. Men det er jo en smagssag hvor store man ønsker sine klude.

Dette var et sidespring, jeg vil nu fortsætte med den kedelige eksamenslæsning!
Ha en dejlig dag!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.