fbpx

Det ser lidt rodet ud lige nu. Det ved jeg godt. Men jeg arbejder på sagen. Er faldet for det her virkelig fine tema, men der mangler nogle småting for at det bliver fint. Blandt andet det perfekte billede.

Er ikke helt sikker endnu, men måske er den her ændring i temaet bare et skridt på vejen mod BOLD . En dansk blog ekspert har lavet hendes eget tema. jeg er virkelig vild med det. Der skal bare lige lidt ekstra overvejelser til. Der er lige kastet en masse penge mod et kamera, så der er ikke så meget på ghitabi.dk kontoen lige nu, men må helt sikkert være det næste step! 🙂

Det kommer snart. ! Mit kamera er nemlig på vej med posten. Eller det håber jeg da, det er i hvert fald bestilt, men efter at have opdateret tracking siden 2000 gange, så kan jeg stadig ikke se hvor det er hende i verden 🙁

Det hele kommer snart, det lover jeg !