Min kæreste og jeg er i weekenden flyttet til en virkelig fin lejlighed i Silkeborg. En af mine spids-kompetencer er at organisere, skabe orden og rydde op, så på trods af at vi flyttede lørdag, skulle hjælpe med at flytte min søster søndag og at jeg har været i skole mandag og tirsdag så er lejligheden så godt som pakket ud. Vi mangler selvfølgelig de ting der kræver at man bore huller i væggene. Min kæreste synes på det punkt at jeg tit tager forhastede beslutninger, så alle de ting er sat i skammekrogen indtil jeg er helt sikker på hvor det skal hænge. ! Det er måske også fornuftigt nok.

Der er rigtig mange virkelig fine detaljer ved den her lejlighed, for det første så har vi nu et “kontor” de fleste ville nok kalde det et pulterkammer eller noget i den stil, men det fungere virkelig godt. Det er ikke ret stort, men her er et bord, ordentlig lys, et lille vindue og strøm. Så her kan jeg bo fint indtil midt januar hvor mine eksaminer er færdige og projektet er afleveret. Der bliver travlt i år. Har fået udskudt tingene for meget. 2015-12-01 14.45.09

 

Noget andet jeg har glædet mig virkelig meget til at vise jer er mit nye hækle-hjørne. Jeg havde jo i vores gamle lejlighed en fast plads i sofaen hvor jeg sad. Sofaen er solgt (vi har fået en anden) og i den her lejlighed var der en helt anden fantastisk mulighed.

Jeg har indrettet mig i vindueskarmen. Det her er hyggeligt, men bare vent til næste billede. Vi har fået sat en lys-kæde op også, og fået vendt det om. 2015-12-01 14.44.50

Det der det kan man da ikke andet end at elske? Jeg ved i hvert fald ikke hvordan man kan undgå det. Jeg er så vild med det

12313794_10207304198337074_7265446134883166207_n

 

Jeg er i så godt humør over den her nye lejlighed og december måned at jeg vil give jer en lille gave også.

Jeg har to købeopskrifter på to forskellige slags bamser. Jeg vil gerne give jer mulighed for at få de her opskrifter gratis i en begrænset periode. Opskrifterne er på de to bamser på billederne herunder.

Frøken bamse

2014-11-02 20.08.03

Og Pyjamasbamserne2014-10-25 10.54.56

Det vil fungere således at jeg vil give jer en af opskrifterne gratis, i vælger selv hvilken.
I skal skrive mig en mail på madeby@denlillegarnbutik.dk inden kl. 10.00 i morgen. (Jeg vil først herefter sende opskriften ud til jer)
I mailen vil jeg gerne vide hvilken opskrift i gerne vil have.

Ha en skøøn dag

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.