fbpx

Jeg er siden sidste indlæg blevet den heldige ejer af en insulinpumpe, (Hvis ikke før nævnt så har jeg type 1 diabetes). Jeg håber den her pumpe kan gøre det hele lidt lettere og mere overskueligt. Det betyder så nu, at jeg har lidt udfordringer med mit tøj. Jeg er glad for heldragter, hvilket jo under normale omstændigheder er super praktiske. Men med en pumpe betyder det jo at man skal kunne komme til pumpen hele tiden, og mellem pumpen og infusionssættet i maven, går en slange. Så jeg har nu fået lavet knaphuller i lommerne på dragterne så jeg kan få den ud den vej.

Derudover er jeg igang med at finde den mest optimale løsning på en to/bluse, med lommen i siden, da jeg ikke er interesseret i at “ødelægge” alle mine bukser. Resultatet er toppen herunder, det er en top fra ONLY, der er skåret op i siderne hvor jeg så har lagt en ny bane ind, hvori der i begge sider er en lomme. 2014-02-04 11.20.03 2014-02-04 11.20.21Det er også her lavet med et knaphul, så slangen kan trækkes inden under tøjet. Jeg er selv ret godt tilfreds, og det fungere, hvilket jo var det vigtigste. Næste projekt er nogle tights med lommer i.

Ellers er det ikke blevet til det helt store, er i gang med to små hunde til en veninde. og ellers er jeg stadig igang med bestillingen på julehjerter. 🙂

Ha en skøn dag. !