Eksamensbeviset for min fulde bachelor er i hus. Maskiningeniør med speciale i maskinkonstruktioner samt forretning. Det lyder fint! På mandag skal jeg starte i skole i Herning. Har fundet en kandidat uddannelse der fortsætter lidt i retning af forretningsdelen, uden at jeg behøver at slippe Ingeniøren helt. Det bliver spændende.

Nyder de sidste par dages ferie, har arbejdet lidt i løbet af ugen, og ellers er jeg gået igang med endnu en LalyLala. Denne gang er det Vlad. I hvert fald navnet på opskriften. Min bliver lilla, så må hellere finde et navn der passer lidt bedre.
2015-01-30 22.50.22

Så må vi se om jeg formår at følge resten af opskriften. Det lykkedes jo ikke med kænguruen. 🙂
Denne opskrift kan købes her: https://www.etsy.com/listing/209200798/vlad-the-vampire-bat-lalylala-amigurumi

God weekend til alle 🙂

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.