fbpx

Jeg er begyndt at bruge Instagram mere, og kan godt se at det kan være svært at skille de forskellige ting fra hinanden. Hvornår er der en opskrift og hvornår er der ikke. Hvilke ting har jeg tilsalg og hvad har jeg ikke tilsalg. Så derfor har jeg oprettet en “salgs-profil” hvor der kun vil være billeder af de ting der er til salg. Både opskrifterne og også de ting jeg har hæklet, og har valgt at sælge.

Profilen hedder Ghitabi.dk_shop

Den almindelige Ghitabi.dk profil eksistere stadig, og vil stadig være der jeg primært vil ligge billeder op! . Den anden er kun til når jeg sælger nogle af mine ting! Følg med der, jeg har jo stadig en plan om at lave en ny opskrift om måneden, og indtil videre holder jeg stadig den plan! Max og Mille er på vej !.

Udklip

Samt et nyt og lidt anderledes klude projekt, hvor jeg har bundet alle mine rester sammen, delt op i 3 farvekategorier, “blå,grøn,orange,gul”, “Lilla,lyserød,pink,gul” og “Beige,grå,hvid”. Her fra strikker jeg så bare. Jeg strikker tre forskellige mønstre, et med hvert nøgle, og så fortsætter jeg til nøglet er brugt! Der skal nok komme en forklaring på hvordan.
Jeg har tidligere lavet nogle indlæg omkring strikkede og hæklede klude samt en opskrift på en klud i perlestrik

2016-04-04 14.55.04

God dag til Alle :)