Jeg har været så heldig at få en masse læder rester. Altså noget der ellers ville blive smidt ud.

Jeg har så forsøgt mig med at kombinere læderet med hækling.
Hvilket er endt ud i en rigtig fin taske. Du kan hvis du er i mod det her med læder, bruge kraftig møbelstof, imiteret læder, eller bare hækle hele tasken i stedet for at bruge det til bunden.

Jeg har klippet en rund bund, og hæklet resten af tasken fast her på. Tasken er hæklet i Karen Klarbæk color cotton, der er anvendt 2 meter lædersnøre der er 3mm tykt. og så er der brugt 4 keramik knapper som jeg selv har lavet.
Alle disse ting kan selvfølgelig købes i Den Lille Garnbutik. Har du ikke mulighed for at komme forbi, så skriv en mail, så kan jeg sende tingnene også. (Webshop skal nok blive en realitet på et tidspunkt).Mail: denlillegarnbutik@denlillegarnbutik.dk


Opskriften kan købes på Ravelry til 30 kr. Eller ved at sende en mail på samme adresse som længere oppe i indlægget.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.