fbpx

Som nogle nok har opdaget så har jeg været gravid, min termin var 25. Januar. Vi ventede os en lille baby som vi ikke kendte kønnet på. Man  kan planlægge alt hvad man vil, men babyer er desværre ikke altid til at lave aftaler med. Jeg havde nemlig prøvet at aftale med baby at vi lige skulle hen over julen før det var tid til at komme ud til os, men NEJ!

Så længe kunne baby ikke vente . 🙂 Onsdag d. 14 December fødte jeg en lille dreng på knap 2200 g og 47 cm. Han kom ud præcis 6 uger for tidligt. Det krævede lidt ilt og ekstra hjælp for at modne lungerne, lidt antibiotika mod infektion og lidt lys behandling mod gulsot, men ellers fejlede den lille fyr intet. Han var en stærk lille gut der om mandagen smed de sidste hjælpemidler, sonden var der dog stadig.

Inden jul smed han også det sidste overvågnings elektroder og manglede nu bare at lære at spise selv. Min dreng skal ammes, så må det tage den tid det tager. Heldigvis var det ikke helt vildt længe, der findes en genial ting, nemlig en suttebrik Den er vi vilde med, fra han spiste det første mælk selv lige før jul gik der kun til lige først i Januar til at han spiste hele måltider selv, og d. 10 januar blev vi udskrevet uden behov for ekstra kontrol og ambulant opfølgning, han blev udskrevet som en almindelig baby næsten 700 g. tungere end da han blev født!

DSC07858

Det var her vi startede, billedet er taget et par timer efter han er født.

15977497_10210788002349997_1019140295598743074_n

Det her er taget d. 10 januar inden vi kørte hjem! Han er virkelig vokset, og ligner lidt mere en “færdig” baby end han gjorde da han kom til verden 4 uger før!

Det her er grunden til at der måske ikke bliver svaret på alle beskeder og mails. Prioriteten er blevet lidt en anden! Men når der er et hul gør jeg hvad jeg kan. Butikken på Ravelry er stadig åben og det er også muligt at købe opskrifterne på mail. Kig under Shop der er en beskrivelse af det hele.