Jeg har før prøvet at lave en vejledning til monteringen af håret på mine dukker. Jeg prøver igen med lidt flere billeder. Håber det er bedre. Når der på et tidspunkt er tid, kommer der en video, men har ikke lige mulighed for at få det sat sammen lige nu. Næste gang jeg laver en dukke erstatter jeg billederne med nogle fra en rigtig dukke.

Opskrifterne på dukkerne kan findes her 

DSC08925

  1. Først klippes håret til dukken. Da de skal monteres inden hovedet er hæklet færdigt.

DSC08926

2. hækl hovedet, fortsæt til et par omgange efter der hvor øjnene skal placeres. (På billedet er kun et eksempel)

DSC08928

3. Håret monteres nu ved at trække hårene ud fra bagiden, et hår mellem hver maske. Så knuden ender på bagsiden.

DSC08929

4. Når du trækker hårene igennem, vil det komme til at se ud som på billedet ovenfor. Det første jeg gør når jeg sætter hår på er at markere hår grænsen. Det er nemmest at gøre hvis du starter med at montere øjnene på dukken.

DSC08931

5. på bagsiden vil knuderne være som vist på dette billede.

DSC08934

Når du er færdig kan håret f.eks. se ud som på denne pige der har pink hår.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.