fbpx

Det er snart jul. Skræmmende snart. Ikke fordi jeg ikke glæder mig til jul. Men som de sidste mange år, så betyder jul at jeg er meget tæt på aflevering af en stor opgave og at det snart er tid til eksamener. Men det er lidt specielt denne gang, det er sidste gang jeg skal forberede eksamener hen over julen, og sidste gang jeg skal lave den her store opgave færdig når alle andre hygger sig. Jeg har et halvt år tilbage af min uddannelse. Det er altså vildt at tænke på. I morgen kan jeg møde op til min sidste undervisning. Det er ikke helt til at forstå. Har gået i skole det meste af mit liv. Min videregående uddannelse har taget 5,5 år og når jeg er færdig til sommer kan jeg kalde mig Civilingeniør i technology based business development, hvad jeg skal bruge det til er jeg ikke helt sikker på endnu. Men mon ikke det bliver godt, jeg glæder mig i hvert fald.

Men på trods af de mange afleveringer og den øgede travlhed op til jul så er jeg stadig helt vild med julen, og her er blevet pyntet op. I dag vil jeg vise jer det julepynt der er kommet til i år.
2015-12-13 12.15.14

Mine små lysestager til juletræs lys har jeg fundet på et loppemarked i Bogense i sommers. Var simpelthen nød til at have dem. Synes de er såå fine.

2015-12-13 12.17.02

Advents kransen i år, er ikke så meget en krans og lige som sidste år, måske ikke så julet som de fleste synes sådan en skal være. Men jeg er vil med det lidt rå look, og det at tingene kan bruges igen. Når det ikke er jul mere, så kan jeg tage numrene og stjernerne af og så har jeg fire fine beton lysestager.
Jeg har selv støbt de her lysestager i beton,(Okay, måske har jeg fået lidt hjælp af min far). De to til højre er lavet i mælkekartoner og de to til venstre er støbt i to af de store 2l juice kartoner.
Terningen er også blevet en del af vores jul i år. Vi har købt en fælles chokolade julekalender og har besluttet at spille om at åbne den hver morgen, så den der slår højest får chokoladen 😉

 

2015-12-13 12.17.43

Denne her lille engel er bare såå fin. Jeg har fået den af Søde Tove, en af damerne i den hæklegruppe jeg er med i, i Aarhus. Den får helt sikkert også lov at blive når det ikke er jul mere.

2015-12-13 12.18.24

Julemanden har i set før. Det er en af Littlehappycrochet’s opskrifter. Jeg har testhæklet den for hende. Jeg er så vild med den julemand. Har en opskrift liggende på Rudolf også, som ville passe perfekt til, men den når jeg vidst desværre ikke i år.

2015-12-13 12.18.55

Denne strømpe er vidst en fra sidste år. Jeg synes bare de er så fine. Jeg har lavet et par stykker mere i år. Den her med sløjfen er bare min yndlings. Opskriften er fra Filihunkat.

2015-12-13 12.19.45

Kan i kende stjernerne og kulgerne. De er fra sidste års advents “krans”. Nu hænger de over vores køkkenbord i stedet for. 🙂 i

Glædelig 3. søndag i advent alle sammen.