fbpx

Det her bliver ikke noget langt beskrivende indlæg. Det er simpelthen bare fordi jeg er nødt til at vise jer hvad jeg har fået/hjulpet med at sy. 🙂

Min kærestes søster er uddannet mønsterkonstruktør, og jeg forelskede mig i sommers i hendes eksamensprojekt, hvor en del af det var en virkelig fin jakke. Nu har vi langt om længe fundet tid, og stof til at få lavet en til mig. Jeg hjalp med det første, og så gjorde hun den færdig! Jeg er så vild med den.   Her er et lille Sneak peek. Billederne bliver ikke så gode indenfor, og vejret udenfor i dag er forfærdeligt. Så det må vente lidt med resten.

Maries Hjemmeside er ikke helt færdig endnu, men man kan glæde sig helt ved bare at se hendes “straks tilbage” side. På instagram kan i finde hende her. Hendes profil er helt ny, så det er derfor der ikke er så mange billeder, men er sikker på de er på vej ;)   DSC01788 DSC01792  Stoffet til jakken har jeg købt i stof og stil, og knapperne i den fineste lille stofbutik i Silkeborg. 🙂 Lover der kommer flere billeder når jeg kan få den uden for og hænge. 🙂