fbpx

Det meste af tiden går stadig med læsning. Men i går fik jeg holdt en længe tiltrængt pause. Da jeg synes jeg havde fortjent det efter at have overlevet en eksamen både mandag og tirsdag. Så der står nu en halvfærdig drage her hjemme og venter på jeg har tid igen. Jeg glæder mig, den bliver så fin. 🙂 Inden jeg begyndte at samle var det meningen at den skulle sælges eller gives væk, men er ikke så sikker længere. Er faldet lidt for den 🙂

2014-01-08 09.05.36

 

Midt i alt eksamens stresset kom Ahle (En kammerat) med en lille ekstra julegave fra hans mor. Meget uventet. Da jeg jo egentlig aldrig har mødt hende, men hun mente at dette lige passede til nogle af alle mine kreative projekter. Og så skulle jeg ha det fordi jeg var så god til at passe på drengene.
Tænker stadig over hvad dette vildt flotte garn skal bruges til, er helt vild med farverne.

2014-01-02 15.42.48

 

Men må hellere vende tilbage til bøgerne. Vender stærkt tilbage om en uges tid når den sidste rigtige eksamen også er overstået! Glæder mig til de 14 dages “ferie” jeg så har, inden sidste semester inden jeg er færdig som maskiningeniør går igang.!