fbpx

Hej Skønne Jer !

Jeg er så glad for at i følger med i min lille verden. Derfor vil jeg også nu fortælle jer hvad det er for nogle ting jeg har gang i.

Jeg har som de fleste af jer ved den her lille garnbutik, jeg elsker noget så højt. Og bare rolig den går ingen steder, der er en løsning på alt.

Men, jeg er blevet gravid igen, og venter en lille bandit sidst i Januar. Vi glæder os helt vildt! Det betyder også at hvis jeg skal kunne holde barsel, på en måde så det kan hænge sammen for vores familie, så er den her lille selvstændige beskæftigelse ikke særligt nem at få til at passe ind. SÅ! Vi har fundet en løsning, så butikken ikke behøver at være lukket de måneder jeg er på barsel. CVR. nr. bliver overtaget her pr. 16.08.18, så jeg fremover bare vil være ansat i butikken og stadig være den der betjener jer indtil jeg skal på barsel sidst i december. Når jeg går på barsel, bliver der fundet en der kan træde ind og sælge det garn i skulle mangle til jer. Vi arbejder stadig på den del af det. 🙂

Det er muligt at der bliver skåret lidt ned på åbningstiderne de næste måneder. Men en ting er sikkert, dagene bliver der ikke ændret på. Og den åbne workshop jeg plejer at holde tirsdag aften går heller ingen steder!

Fremover vil i skulle finde information omkring åbning og andet på siden

Den Lille Garnbutik

Tusinde tak for at i følger med ! Den her lille butik ville ikke være noget uden jer der besøger den ! TAK <3