Har været på Kreative dage messe i Fredericia. Hvor er det bare fantastisk at se alle de stande. Det er bare så svært at lade vær med at bruge alt for mange penge. Denne gang er jeg kommet hjem med:

– Garn og opskrift på de skønne flodheste Vivi og Vincent, fra Fox og Jane (http://www.foxogjane.dk/?wpsc-product=vivi-og-vincent-de-vinterbadende-flodheste).

– Garn og opskrift på den mest fantastiske rygsæk, fra YarnFreak. (Opskrift på denne er ikke at købe på deres hjemmeside. Men kig forbi alligevel, de har nogle fantastiske ting, og så flotte garnfarver (www.yarnfreak.dk)

– Og lidt maleret rødt garn, til roser, både helt tyndt, til nål 1, og lidt tykkere til 2,5.

– Samt det nyeste blad fra Maries Ideer, der er en masse opskrifter på nogle fine strikkede trøjer. De er helt simple, billige i garn, og så fine. www.mariesideer.dk

2014-10-26 18.16.27

 

Så nu varer det vidst lidt før der igen er penge på hobby budgettet 🙂 Men havde en fantastisk dag sammen med min svigermor og svigerinde. 🙂

Ud over at have været til kreative dage, har jeg også været helt vildt produktiv. Har for længe siden hæklet delene til et par butterfly’s, men har bare ikke fået taget mig sammen til at sy remmen til dem. Det har jeg fået gjort nu.
2014-10-25 14.12.29 2014-10-25 16.35.09

Synes resultatet er blevet såå godt! De to øverste er lavet i noget blandingsgarn jeg købte billigt i Føtex på et tidspunkt. Der er kun lige nok til en butterfly i en nøgle.

Det er snart heller ikke til at komme uden om at det snart er jul, jeg har fået lavet en masse stjerner, der jo kan bruges til næsten ALT; Gave-pynt, juletræ’s pynt, de kan hænge på en gren som på billedet, eller de kan hækles sammen til en hel stjerne ranke, eller bare ligge løst som pynt!. Kun fantasien der sætter grænser.

2014-10-26 09.48.52 2014-10-26 09.51.25

 

De sidste to dele her, (Butterfly 90 kr og stjerner 5 kr/stk) er til salg på min facebook side; made by ghita.

Ha en fortsat god mandag. 🙂

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.