Glædelig 7. december.
Det er efterhånden lykkedes at få lidt julestemning i hytten, vi har fået købt et lille juletræ der er blevet pyntet. og der er blevet pyntet op til jul over det hele.

Det hjælper også lidt når der kommer nogle bestillinger på juleting. Min mor har forelsket sig i bestiksokkerne fra http://filihunkat.blogspot.dk/2013/12/sma-bestik-sokker.html . Så dem er jeg kommet igang med. 🙂 Har forelsket mig lidt i dem, så nu må vi se hvor mange jeg får lavet.
2014-12-06 21.28.50
De er blevet så gode. Har lavet dem i järbogarn fra panduro.

Derudover har jeg fået en masse butterfly færdige.
2014-12-07 14.13.24
Har haft lidt problemer med at få fat i mere garn. Da det næsten har været udsolgt i de fleste af de butikker der havde dem. Men en lille skattejagt og eftersøgning reddede mig, så nu er der vidst nok til lige et øjeblik igen. 🙂
Inspiration til opskriften er fra http://froekenenogbaronen.blogspot.dk/2011/08/hklet-butterfly-diy.html . Dog er maskeantallet lidt et andet, da garnet er meget tykkere.
Starter med 18 lm, vender og starter i 2. maske fra nålen. Laver 58 rækker.
Til det lille bånd i midten starter jeg med 4 lm, og laver 16 rækker.
Båndet rundt om har jeg lavet af kantebånd der er lagt dobbelt og BH stropper (Ved det lyder mærkeligt, men de er perfekte til det, ingen skal have følelsen af at blive kvalt da de er i elastik)

 2014-12-07 15.10.50
Fandt ud af at jeg kunne købe pakker med kun stropperne i, i Humkemöller, 3 sæt til 69 kr. Så er der til 6 butterfly, så det er jo ikke så dyrt.

Endnu et tip til jer. Har i lige som mig en sød tand, og trang til lakrids, har jeg fundet den mest fantastiske opskrift på madbandittens blog. LAKRIDSMANDLER, uden sukker og uden fedt. 🙂 Prøv dem

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.