Jeg har igennem efterhånden mange år, haft tilbagevendende problemer med smerter og overbelastning af håndled. Det er nu heldigvis blevet så godt, at det kun vender tilbage i stressede og pressede situationer. Jeg har prøvet mange ting for at slippe for smerterne, det mest effektive jeg har prøvet endnu er hækling. Det gør åbenbart at jeg får bevæget hænderne og dermed for reduceret smerterne.
Lige nu er jeg ved at være presset på grund af mit bachelor projekt der skal afleveres om 2½ uge og selvfølgelig vender sådanne smerter tilbage når man har mindst brug for det.
Men heldigvis har jeg jo fundet en løsning, så jeg vil de næste par uger, bruge den smule fritid jeg kan skrabe sammen, på at slappe af med en hæklenål og noget garn på min sofa.

Jeg drømmer mig væk på sommerferie, og glæder mig til det er overstået. Heldigvis betyder et bachelor projekt som maskiningeniør jo heldigvis at man er “færdig” og at jeg ikke nødvendigvis skal gå mere i skole lige nu, så jeg vil nok fortryde det et par gange når jeg efter sommerferien igen sidder på skolebænken, hvor jeg vil have en specialisering som forretningsingeniør. Heldigvis er dette kun et halvt år.

God dag til jer alle. 🙂

Er der flere i Aarhus der holder af håndarbejde og af at hækle, så har vi en hækle-klub i frivillighuset på skt. Pouls gade 25, hver mandag kl. 19.30-22.00 vi er efterhånden mange, men der er plads til flere. 🙂

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.