Jo jo den er god nok. I dag bliver jeg 25 år. :O Kan stadig ikke forstå tiden går så stærkt. Da jeg var mindre tænkte jeg jo at dem på 25 det var de rigtige voksne. Nu jeg står her, er jeg ikke helt sikker på det er rigtigt 😉
Hvis jeg er heldig kommer jeg igennem dagen uden for meget kanel. Det er dog allerede lykkedes at få kanel i sengen da jeg skulle pakke pakker op til morgen. Min kære svigermor havde hældt kanel ind i papiret. 🙂 Wuhu!

Min Lalylala jeg snakkede om i sidste indlæg er blevet færdig. Det er blevet en lille fyr med rygsæk og halstørklæde. Når jeg lige får tid er det planen at opskriften på rygsækken kommer op.

2015-03-16 18.06.55

2015-03-16 18.07.10

2015-03-16 18.07.25

Er blevet ret vild med resultatet. Specielt de fine farver. De er købt i Gazelle garn i Aarhus. Garnet er fra Hjertegarn. De har de fineste farver lige nu.

Ha en dejlig dag. 🙂 Hvis jeg glemmer opskriften på rygsækken så mind mig om det.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.