fbpx

JEG SØGER ARBEJDE! – DEL GERNE!
Jeg har min lille garnbutik og lidt småarbejde et andet sted. Men da dette ikke kan samle sig til mere end måske 10-15 timer om ugen, en del om aftenen om weekenden, søger jeg nu andre udfordringer.
Jeg ønsker ikke som udgangspunkt et fast arbejde 8-16 hver dag. Men et arbejde der kan variere i tid(10-30 timer ugentligt), mødetidspunkt og længde af arbejdsdage, dette selvfølgelig noget der forud er aftalt. Jeg kan være virkelig fleksibel hvis arbejdet giver plads til min lille butik og min familie. Jeg er bosat i Kolding, og ønsker ikke transport mere end 25-30 km væk.

Jobbet jeg søger er måske ikke lige typisk det der ligger på de forskellige jobbaser, så nu prøver jeg her. Jeg har en del forskellige kompetencer og kan tilpasse mig meget forskelligt arbejde.

Jeg tænker at hvis du sidder som f.eks. selvstændig og er ved at løbe tør for timer i døgnet, så lad mig overtage nogle af de opgaver der gør at du stadig kan få lov at være kreativ og gøre det du er aller bedst til i dit arbejde. Jeg kræver ikke et fast antal timer om ugen, men vil derimod gerne være sikret at der er timer nok til at det giver mening for mig.
Så sidder du med noget du tror kunne give mening for os begge to, så kontakt mig endelig på 2889 6802.

Jeg er uddannet cand.polyt (Civilingeniør i teknologibasseret forretnings udvikling) med en bachelor som maskiningeniør og 30 point rene forretnings fag.
Jeg har arbejdet 7 år i butik, under studiet og sabbat år.
Jeg har lavet forskellig forefaldet arbejde hvor jeg har konverteret 2D tegninger til 3D tegninger, tegnet i Inventor, programmeret i Excel, oprettet varer osv.
De sidste par år har jeg haft butikken, hvor jeg selv har stået for det meste af arbejdet, lige nu står en anden for regnskab. Men dette har også været mit eget ansvar før barsel. Jeg har udover at passe butikken også designet diverse opskrifter i både strik og hækling samt afholdt kurser på egen hånd.
pt. Er jeg et par timer når nødvendigt hos GH Konstruktion hvor jeg laver bruger manualer, risikovurdering osv. til de konstruktioner der sendes ud.

Jeg er glad og smilende af person og vil altid gøre mit for at arbejdet/opgaven bliver udført tilfredsstillende.
Da jeg selv har CVR. Nr. vil jeg have mulighed for at kunne fakturer timer og arbejde efter behov.