Jeg har fået færdiggjort endnu en dukke. Denne fra Havva Design. Opskrift er købt på Etsy. Der kan købes en grundopskrift på dukken og så en masse tilkøb på tøj. Jeg har købt sættet med uglehuen, men igen er det ikke lykkedes mig at holde mig til opskriften længe nok til at blive færdig og få det til at ligne.

DSC_0379

DSC_0380Bukserne er dem fra opskriften. Men toppen er egen ide. Der er lidt problemer med at få den smal i halsen samtidig med at dukken skal kunne få den på. Det har jeg løst ved at snørre den ind i ryggen efter hun har fået den på. DSC_0384

DSC_0386Dukken er hæklet i bomuld. Håret er garnet der hedder “blød bomuld”.

Dukken er til salg til 275 kr. Send mig en mail hvis du er interesseret. madeby@denlillegarnbutik.dk

Kreative dage i Fredericia

Jeg har i weekenden været i Fredericia til kreativ messe. Det er et fantastisk sted hvor alt hvad du kan forestille dig inden for krea er samlet et sted. Jeg har fået købt nogle fine ting. Men har også et lille tip til jer. I er nød til at kigge forbi Krea Deluxe. Det er den mest gennemførte krea biks jeg længe har set. De er også på facebook og instagram.

Jeg har på messen købt kit (opskrift og garn) på de mest fantastiske små nisser, glæder mig virkelig til at få dem lavet. Opskriften er fra Handworkdesign

haeklede-nisser-opskrift-haeklekit-miljoe-p

 

Jeg har også købt en bog med opskrifter hvor alt er lavet i strikkede firkanter. Den skal jeg nok vise jer en dag også.
Men ellers vil jeg egentlig bare anbefale de her kreative messer. Der er samlet så mange fantastiske ting på et sted. 🙂

Ha en skøøøn dag!

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.