fbpx

Update - Opskriften er nu til salg på ravelry til 25kr.

Er igang med at skrive speciale. Og burde egentlig lave noget, men er simpelthen nød til lige at dele de her billeder fra weekenden med jer.

Min kæreste og jeg har været sydpå i lille Hovborg på weekend hos hans søster og mand, der har fået et lille hus dernede. Vi har hygget helt vildt. Marie er uddannet mønsterkonstruktør, og har lavet en virkelig fin jakke til hendes eksamensopgave. Sådan en ville jeg også gerne have, så vi har været på weekend for at vi kunne sy den sammen. Vi har da os fået syet lidt, men det er en halv kompliceret jakke, så færdig blev den ikke. Vi skulle jo os ha tid til at hygge.

Der er fantastisk natur omkring Hovborg så vi var også på gåtur. Denne gang havde jeg min kanin med, for at få taget nogle billeder. De er virkelig blevet gode.

DSC00964 DSC00971 DSC01010 DSC01012 DSC01014

Det er fantastisk som de bamser jeg får lavet er så fotogene. 🙂 Den lille kanin her ville bare ønske at det var en barnehånd der havde ved den i stedet for den gren den hænger i 🙂

Det er lidt sjovt med min svigerfamilie. Alle er faldet for vandrestøvler og Fjällräven bukser, så det er selvfølgelig dresscode når vi er på tur. Jeg har længe været uden for, da de her kære bukser jo faktisk ikke er nogen lille investering. 🙂 Jeg har nu fået et par i fødselsdagsgave. De flotteste røde bukser.  Så nu kunne jeg få lov sådan rigtigt at komme med på tur uden at have “forkert” påklædning:)
DSC00957

Nu glæder jeg mig bare til at vi kan få syet jakken færdig. Jeg har fundet det flotteste stof til den. 🙂

God påskeferie til alle der har været så heldige at starte tidligt på den. Jeg vil gå tilbage til bøgerne og det jeg egentlig burde lave. 🙂