fbpx

Den Lille Garnbutik har nu haft åbent snart 4 uger. Alt begyndelse er svær, men jeg er faktisk rigtig godt tilfreds.

Den sidste uge har min lille butik og jeg været i avisen to gange. Både Kolding Ugeavis og Jyske Vestkysten. Det er nogle rigtig fine artikler, der har fået forholdsvis meget plads. I JV fylder billedet en dobbelt side.


Som artiklen siger så gør jeg det meste selv, det omfatter: Opsætning og vedligehold af hjemmeside, opsætning og vedligehold af webshop, forhåbentlig en bog, design, opsætning og til retning af egne opskrifter. + det løse. Som selvstændig kan man få jobtitler nok hvis man virkelig gerne vil, eller økonomien ikke er til bare at få andre til det. 🙂 Der er også noget tilfredsstillende ved at gøre det selv 🙂

Mon ikke min lille butik nok skal lykkedes. Jeg tror stadig selv jeg går rundt i en lille bobel og ikke helt tror på at det er rigtigt det jeg har gang i. Det er det helt rigtige for mig lige nu. Men hvordan kan man være så priviligeret at man kan få lov at bruge al sin tid på en forretning som egentlig bare er en hobby jeg bare ikke kan lægge fra mig.

På nuværende tidspunkt har jeg i butikken alt Karen Klarbæks garn, hendes bøger og en del af hendes opskrifter. Jeg har en del af mine egne opskrifter(De fleste er stadig bare e-filer), diverse second hand og tilbehør i for af knapper, perler, hæklenåle, strikkepinde, forskellige rester både stof og garn. Så har jeg som det første valgt at få Lutterløkker 3 og Uldværk hjem. Der er nogle bøger jeg ikke kan lægge fra mig når jeg får dem set. Jeanette bag Lutter Idyl har sit eget forlag og har udgivet de her bøger, hun gør et fantastisk stykke arbejde, og laver nogle bøger man får lyst til bare at sidde og kigge i!

På listen over bøger jeg med tiden også gerne vil forhandle er:

Jeg vil rigtig gerne med tiden udvide og tage flere varer af forskellig art ind, om det skal være lidt mere garn, noget dansk design af forskellig art, andre strikkepinde og hæklenåle, det har jeg ikke helt besluttet endnu. Sidder du med et eller andet du bare tænker kunne være perfekt hos mig, så sig til – Der er en kontaktformular nederst på siden. Ellers skriv en mail til Denlillegarnbutik@denlillegarnbutik.dk

Håber jeg ser flere af jer i min lille butik i den nærmeste fremtid. Der er altid klar med havemøbler udenfor så man kan sætte sig ned med sit strikketøj og nyde vejret og naturen . 🙂