fbpx

Ja, ja det kan vel ikke være så svært. Men det synes jeg faktisk.
Temaet jeg har anvendt på min blog ligger op til at man bruger et virkelig fint billede øverst. På billedet her, (Lånt af wordpress) er en demo af det tema jeg bruger . Jeg skal da også have sådan et fantastisk billede, der er det første der møder jer når i kommer ind på siden. Og jeg leder.

Capture

Jeg er nu kommet et skridt nærmere! Kan i huske i går jeg nævnte at jeg ventede på pakke. ! Den er kommet, KAMERAET er kommet. Det står nu til ladning og venter på at blive brugt. Det bliver fantastisk. 🙂 Glæder mig sådan til at få taget nogle gode billeder og ikke mindst at lære min nye bedste ven at kende. 🙂
Capture1
Jeg har købt et Sony Alpha 6000. Vi kom frem til at det var det bedste. Ikke mindst fordi det bare er så fantastisk at holde ved. Det er nærmest lavet lige til min hånd !