fbpx

Sidste indlæg handlede om noget garn og en virkelig fin bog jeg havde forelsket mig i. Men hvad hjælper det at bruge masser af penge på lækkert garn og gode opskrifter hvis ens hæklenåle giver en ondt i fingrene og ikke er rare at holde ved?

Det der med udstyr til en hobby har jeg en helt fast mening om. Det skal være i orden og det skal være lækkert! Jeg vil nu komme med mit bud på det absolut bedste hækleudstyr! 🙂 Lad nu vær med at tænk på prisen når du handler udstyr, men i stedet på hvor mange timer du skal sidde med det i hænderne!

Jeg har de sidste 4-5 år brugt Clover Amour som har været mine absolutte yndlings, har i mellemtiden prøvet andet, men de er blevet solgt eller smidt ud igen hver gang, herimellem;

Knitpro’s, Søstrene Grenes (både de første af træ og dem der kom senere med gummi grip), Addi Swing , De gode gamle metal og PRYM.  

Flere af dem har fungeret i kortere perioder. Dem fra PRYM var faktisk ganske gode, men sled belægningen af håndtaget efter kort tid. Knitpro’s brugte jeg længe, men til sidst sled jeg min tommelfinger i stykker, da selve nålen var for spids.

Clover nålene er de eneste hvor jeg aldrig har været utilfreds. Det eneste problem jeg har haft med Amour nålene er at mit greb har været så godt at jeg får hæklet vanvittigt stramt.

Nu har jeg så forsøgt med Clovers Soft grip i stedet for. Det er den flade udgave i brun. Det viser sig at jeg godt kan hækle løsere, jeg skulle bare have en nål hvor jeg ikke havde helt så godt fast.

dsc_0140

Så nu har jeg købt det her lille sæt med det formål at mine bamser måske kan blive lidt blødere. 🙂 Saksen er en jeg har forelsket mig i for længe siden. Jeg har altid haft sådan en lille orange satan fra FISKARS, misforstå mig ikke, det er en virkelig god saks, men den er jo rædselsfuld ved siden af den flotte fuglesaks. :) dsc_0138

At jeg har købt nye nåle betyder ikke at jeg dropper de gamle, har for en formue af CloverAmour hæklenåle til at ligge, og de vil til nogle projekter også stadig være mine foretrukne, men giver de andre en chance! 🙂

dsc_0139