Den Lille Genbrug

Den Lille Garnbutik

Hos Den Lille Garnbutik har jeg (Ghita) lavet et stort udvalg af forskellige produkter der er lavet af genbrug. Jeg bruger altid gode materialer uden pletter/huller og andet. Så det kan præsenteres som “Nye” produkter.

 

Fordelen er at der ikke har været produceret nye materialer, for at jeg har kunne lave de her lækre ting til dig.

UkendtFyn

UkendtFyn er en lille selvstændig virksomhed drevet af Tina Amlund. Hun syr de vildeste ting af gamle stoffer, skjorter og andet hun kan finde. 

Hos Tina er du helt sikker på at der ikke er to af den samme og at produktet er lavet med kærlighed for detaljen og for det genbrugsstof hun har syet i. 

Punge

Den Lille Genbrugsbutik

Jeg går rigtig meget ind for genbrug, og for at vi kan give rigtig gode ting et nyt liv, et andet sted. Jeg har jævntligt nogle rigtig flotte genbrugsfund som jeg gerne vil sende videre. Det kan også være nogle ting der er blevet anvendt i butikken. Læseeksemplarer, nogle inventardele, modeller eller andet. Dem vil du finde her. 

Der vil være nogle ting der er for store til at sende, men det vil fremgå af produktteksten hvis det er tilfældet. 

Håber du kan være med til at give nogle af mine fine ting et nyt hjem. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.