Er blevet medlem af en fantastisk hæklegruppe på facebook. HæklebiXen. Her laves der små events. Her i forbindelse med at det er jul er det “Bytte Bytte Julemand” hvilket går ud på at vi skal hækle en julegave til en person man får tildelt. Det skal pakkes ind som en julegave, og så må det først åbnes til jul. Jeg er vild med den leg. Jeg har sendt min afsted, glæder mig til at hører om den kan bruges.

Ud over begejstringen over denne leg, er jeg nået lidt videre med et par dyr. Der er blevet fundet nogle gamle projekter frem fra gemmerne, jeg ikke kan nænne at smide ud, men egentlig heller ikke gad gøre færdig. Startede på den sidste efterår. :S

2014-11-24 21.57.54 2014-11-24 21.58.05

Det ser sådan ud indtil videre, den skal nok blive fin! Opskriften er fra Mala Design.

Samtidig er Vivi’s mand også snart færdig. Har fået den fantastiske ide, at han i stedet for badering som Vivi, skal have badevinger og en gummibåd!. Det er bare ikke kommet længere end ideen endnu.

2014-11-24 21.58.23

 

Håber jeg kan få dem færdige inden jul, så jeg kan begynde på noget nyt uden at ha dårlig samvittighed over de gamle projekter der ligger.

Ha en dejlig dag.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.