fbpx

Jeg har nu endelig fået strikket min ballonjakke færdig. Ikke fordi det egentlig tog så lang tid da jeg først kom igang. Men processen inden da har været lang. 🙂 Købte opskriften fra Petiteknit lige da hun blev færdig med den. Siden da har jeg overvejet 1000 gange hvad farve den skulle være, og hvad for noget garn den skulle strikkes i. Det viste sig at jeg havde det liggende i mine gemmer. For et par år siden var vi på sommerferie i Norge og et smut forbi Sandnes garn. Her solgte de ud af udgået farver og garn med små fejl. Jeg købte 40 nøgler Sandnes Duett (Den tykke af dem). I to forskellige farver.
De viste sig at passe perfekt i farverne til det Karen Klarbæk uld jeg har fået på hylderne i butikken. Så min ballon jakke er blevet strikket i en tråd Duett og en tråd KK pure organic wool. Det har givet et virkeligt godt resultat. Jeg er så vild med den jakke.

Dog regnede jeg med at jeg ville strikke stramt som jeg plejer, men garnet må have passet perfekt til min strikkefasthed og opskriften. For, for ca. første gang nogensinde tror jeg, så har min strikkefasthed bare passet til opskriften. Jeg strikkede en str. M, fordi jeg troede den ville blive lidt mindre end opskriften. Det gjorde den ikke, så nu har jeg virkelig en trøje jeg kan bo i.

En dejlig simpel opskrift, jeg helt klart kan anbefale.

 

Tak for i følger med . 
Ha en fortsat god dag <3