fbpx

Det er helt mærkeligt, på fredag er min barsel slut for denne gang. Min første barsel med Arthur var ved at tage livet af mig, fordi han bare var så utilpas og svær at blive klog på.
Med Karla har det været noget helt andet, de 9 måneder er fløjet afsted og jeg er slet ikke klar til at skulle sige tak til barsel for denne gang. Men min søde mand havde denne gang et ønske om at holde barsel, MEGET barsel. Så på mandag starter hans 3,5 måned hjemme med ungerne.

Jeg skal så lige finde ud af hvad jeg så skal. I første omgang har jeg fået planlagt et kursusprogram  – Kalender for efterår 2019 – for Den Lille Garnbutik. Se også beskrivelsen af de forskellige hold længere nede på siden.

Er der hold der bliver udsolgt du gerne ville have deltaget i, så er der den mulighed at du selv samler min. 4 mand der vil deltage, så oprettes der et hold mere. Prisen vil være den samme som der er angivet på de forskellige hold her.

Jeg glæder mig til at afholde nogle kurser igen, så håber der er nogle af jer der vil deltage! Skriv en mail på denlillegarnbutik@denlillegarnbutik.dk for tilmelding.
Kalenderen indeholder følgende hold:

Begynderhækling 7.11(1/1)

Pris: 200 kr/pers Maks 6 deltagere (2 pladser tilbage)
Det foregår i butikkens lokale 19-21, hvor jeg guider jer igennem jeres måske første hækleprojekt. Der er plads til alle, jeg tilpasser hastigheden og sværhedsgraden efter den enkelte. Derfor kan jeg ikke give jer en liste over de ting jeg gennemgår. Jeg laver en plan og materiale, og du når så langt som dit tempo passer til, og får materiale med hjem til selv at fortsætte.
Materialer: Prøve garn, 1 nøgle bomuld, valgfri tykkelse og farve + en hæklenål der passer til dig og din hæklefasthed, jeg har Clover soft touch. Har du et andet ønske så medbring selv hæklenål og få to nøgler garn ekstra i stedet. + rabatkupon på 10%
Medbring selv: Din mobil, for mig er video vejledning noget af det nemmeste til at lære nyt og huske hvad jeg har lært. Så på kurserne tilbyder jeg at vi kan filme når du hækler eller vi kan filme mig, mens jeg gør de ting i er i tvivl om.

Hæklekursus – Hjælp mig med at blive bedre d. 21.11

Pris: 150kr/pers – Max 6 pers.
Det foregår i butikkens lokale 19-21. Jeg har gennem mine forskellige hækleprojekter lært en masse fif og tricks til blandt andet nemmere og pænere at skifte farve, lave lige kanter, lave en pæn begyndelse, hækle i spiral osv. På det her lille kursus vil du også have mulighed for selv at komme med spørgsmål til noget du har svært ved eller tage et projekt med du ikke kan komme i gang med, eller er gået i stå med.
Materialer: Prøve garn + rabatkupon på 10%. Da jeg forventer du kan hækle i forvejen forventer jeg også at du selv har en hæklenål med. Skal passe til 8/4 eller 8/8 garn.
Medbring selv: Din mobil, for mig er video vejledning noget af det nemmeste til at lære nyt og huske hvad jeg har lært. Så på kurserne tilbyder jeg at vi kan filme når du hækler eller vi kan filme mig, mens jeg gør de ting i er i tvivl om.

Julehygge 30. November 14-17

Pris: 50 kr/pers Maks 12 deltagere. (3 pladser tilbage)
Vi julehygger med gløgg, æbleskiver mens vi strikker og hækler vores julepynt og julegaver. Du kan selv medbringe dine projekter, eller købe til nye i butikken. Få 10 % på det du køber + en lille gave du kan bruge til at lave en lille hurtig julegave.